Miturut pengadilan filings katon dening Aberdeen Warta, Cloke entuk 30,000 ing bogus kasetyan nilai, rego ing $300, pl ing comped kamar lan jajanan slot free 10 pound ora simpenan. Padha uga kudu nggawe restitution pembayaran kanggo casino slot free bonus supaya apa sing menang. Medicine entuk 133,000 ing nilai, rego ing $1,330, plus $103 ing comped kamar lan jajanan slot free 5 ora simpenan.
Iki padha diwenehake dening Candace Crow Kudus, 42, sing makarya ing andhap asor casino, diduweni dening Ngadeg Rock Sioux Suku, saka desember 2016 kanggo Maret 2017 3 punts slot vervangen kosten. Loro South Dakota residents wis ketemu guilty ing pengadilan federal saka sade obatan resep kanggo mantan direktur marketing Grand Kali Casino minangka bagéan saka "nilai kanggo pil" scam 3 ram tabuh 4 slot.