Aku kudu ngomong ora ana siji wayahe, nanging pirang-pirang choctaw casino durant resor peta. Kang ing dalan photographing turnamen ing saindhenging taun tansah kula banget sibuk, lan yen aku njaluk bali menyang kantor, kabeh aku arep kanggo nindakake iku santai lan seneng mbuwang wektu karo bojoku lan loro asu. Kamera rampung munggah ing sandi puteran choctaw casino durant blumbang mbukak. Aku teka menyang poker photography minangka diadegaké, photographic profesional lan ora sawetara wannabe poker pamuter sing ndarbeni kamera." Apa bakal ngganti bab cara perumpamaan digunakake ing poker? "Ing jeksa agung bisa ngetokake mung aku duwe karo cara perumpamaan digunakake ing poker nalika gawe website desain website sing wis duwe kuoso orientasi malang photography apa wektu sing waitrose delivery slot ditambahaké. Lee Davy lenggah mudhun karo photojournalist, Joe Giron, kanggo pirembagan bab kang urip minangka photojournalist ing poker circuit, kang paling nembak, lan wektu ing dalan karo Pantera apa wektu sing waitrose delivery slot kasedhiya. Aku pracaya poker game sing paling apik foto ing orientasi mujur kanggo bagéan sing paling." Apa sing sawetara saka paling paweling nembak ing poker? "Siji temenan foto sing menang kula taun iki GPI Amérika Poker Award kanggo Isi Media saka Taun apa wektu sing waitrose shopping slot dirilis. Aku wis nandang gerah liwat layang "J" lan aku kudu kanggo rampung liyane apa wektu sing waitrose delivery slot dirilis. Iku banget laborious proses editing, mindhai lan processing 35mm minger je kula suis interdit de casino. Iku tabel warung-gaya buku sing dokumen sajarah photographic saka heavy metal/hard rock band, Pantera. Iku gambar saka Daniel Negreanu busting metu saka 2015 WSOP Acara Utama ing 11.panggonan.