Atlantic City kasino kacarita pindho-digit revenue game munggah ing Mei, lan malah sawetara saka lawas acara tak ing fun kanggo owah-owahan je kula suis interdit de casino. On Wednesday, New Jersey gambling aturan announced sing AC kang sangang operator casino wis kui digabungake slot lan tabel game revenue saka $222.9 m ing sasi Mei, munggah 15,3% saka Mei 2018 lan 7.3% luwih dhuwur tinimbang April 2019 kang kasil.

Loro-sifat anyar bakal ngrameke sing pisanan ambal warsa ing mburi juni, nanging ora nyana liyane operator kanggo teka kanggo partai. Kanggo owah-owahan, loro pitu kasino sing padha mbukak kanggo bisnis ing Mei 2018 dikirim taun-taun revenue hasil ing Mei, senajan wong-wong hasil padha andhap asor je de poker gratuit en perancis. Uncalan ing $38.3 m digawa dening kasino' gambling online camping lan $5.5 m saka olahraga totoan operasi lan sasi total revenue game ngusungi munggah 22.5% ing taun ing taun kanggo $266.75 m. Ing liyane limang veteran operator padha awash ing mangsi abang, karo Tropicana njupuk hit paling gedhe, mudhun 18.2% kanggo $25.3 m.-Anjog pasar Borgata ana mudhun 10.1% kanggo $55.2 m nalika Nugget Golden dipped 13.1% kanggo $17.1 m je de roulette en ligne.

Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre suerte para juegos de casino. Caesars apik 3% kanggo $22.9 m nalika Resort Casino Hotel munggah 4.2% kanggo saklawasé $16.2 m.

Hard Rock kui $28.6 m ing Mei, sawijining katelu-paling kinerja saben wulan wiwit agĂȘng-2018 bukaan, nalika Segara limped bebarengan karo underwhelming $16.3 m gula casino ing philadelphia pa.