Ing kantor Presiden kang ana pleased karo asil lan prajanji kanggo apa liyane kanggo Penghu Pulo lan bantuan karo sawijining wutah casino paling gedhe ing upstate ny. Taiwan Presiden Tsai Ing-wen lan ngatur Demokratik Partai Progresif (DPP) partai padha uga ora ing sih saka legalizing casino industri ing Penghu lan DPP wis takon Penghu residents ing September kanggo ngomong ora kanggo referendum casino san marino kaping.
Iki wektu liyane sing Penghu residents wis milih ing referendum kanggo legalize casino industri lan loro kesempatan residents wis ngalang kanggo referendum casino online nalika iku reopens. Presiden Tsai Ing-wen uga tindak ing kanggo ngrekam negara sing Penghu ora perlu casino industri kanggo ngedongkrak ekonomi sawijining lan wanted search pangurus kanggo fokus ing ngapikake tourism sawijining gagasan casino sanremo ing baris. Nalika panyengkuyung saka referendum wis makarya hard kanggo liwat pungkasan 7 taun kanggo njaluk pamilih kanggo ngganti pikiran, ing voting kapindho nuduhake yen Penghu residents sing malah luwih gantos saiki kanggo kamungkinan saka hosting kasino ing Pulo casino sanremo bisa karo us.