Yen sampeyan arep kanggo muter kanggo mayuta-yuta dolar ing cilik kothak, banjur nyumerepi metu karo wong-wong sing bisa bankroll sampeyan menyang game iki.
Mung pitakonan apa sampeyan wis ing bankroll kanggo cuaca cilik angin gedhe, mung sing ora koyone kanggo prakara dina iki carane kanggo ngatasi masalah gambling. Liwat sabanjuré wolung taun, yuta dolar hadiah page dadi WSOP kang tagline carane kanggo ngurutake metu poker kripik. Sam Trickett ora mbayar penny menyang $1m tuku-in nalika piyambakipun menang $10m ing tondho Siji Gulung carane kanggo ngurutake wektu slot ing excel. Elton Tsang ngalahake 26 wong kanggo menang $12.2 m nalika sampeyan bisa mbukak kaping pindho ing poker. Alesan aku pracaya iku tau wis luwih gampang kanggo dadi arang banget sugih ing game iki sing tanpa istiméwa saka Ngiringake Lengkap sengaja wiring karyawan mayuta-yuta dolar; ana wis tau wis luwih undakan saka hadiah awis kaya ana dina iki nalika sampeyan bisa reraise ing texas holdem. Sampeyan sing total saka limang wong-wong sing nglampahi paling wektu karo. Lan aku arep kanggo bali menyang lawas titik, wungu dening Daniel Negreanu, lan dipun tampik dening saben enom tuntunan nyoba kanggo nggawe urip minangka profesional pamuter poker – lan sing suggest sing ana wis tau wis luwih apik wektu kanggo dadi profesional pamuter poker nalika sampeyan bisa mundhakaken ing texas holdem.