#8220;IGT sistem wis mbantu nambah efficiency operasi lan sambungan kanggo pemain ing atusan lokasi ing saindhenging donya, lan kita lagi bungah kanggo dadi kawitan slot klub ing Vietnam kanggo fitur api analytics lan lantai optimization kapabilitas IGT Kauntungan," ngandika Manimaran Ramalingam, general manager saka Palazzo Klub ing statement gawan woro-woro nalika sampeyan bisa mbukak kaping pindho ing poker.
#8220;Kita kemitraan karo Palazzo Klub set a milestone kanggo IGT lan pasar anyar kanggo slot solusi sistem ing Vietnam," ngandika Sabby Gill, IGT senior wakil presiden kanggo dodolan internasional nalika sampeyan bisa reraise ing texas holdem. IGT terus kanggo ngamanake kuwat foothold ing competitive sistem papan ing Asia, lan iki instalasi ing Palazzo Klub mranata standar anyar kanggo nggawe maringi hadiah sambungan karo pemain lan wis dirancang kanggo drive luwih untung," ditambahaké IGT eksekutif. nalika sampeyan bisa mundhakaken ing texas holdem.