Global Game Expo G2E Asia pasar kanggo Asia Industri Game lan bakal mbukak saka Mei 16 kanggo 18 Mei, 2017 ffvii remake max materia slots. Kanggo rincian liyane ing show, ngunjungi www.g2easia.com. muter palace olahraga casino online.

Bebarengan karo non-game wisata kanggo kulawargané lan kelompok cilik, Macau, china iku uga fokus ing ngembangaken CLURUT solusi lan sawetara saka konferensi bakal looking ing carane Las Vegas wis tuntas lan digawe non-game dominan revenue generator mangkono narik kawigaten akeh luwih akeh demografi saka kutha wis sadurunge muter pug casino ora simpenan. Oracle bakal miwiti Oracle Hospitality ing G2E Asia 2017 muter poker chip driji. Perdana ing acara co-diatur dening Amérika Game Association (AGA) lan Reed Pameran online poker real money washington state. Anyar Resor Terpadu Pengalaman (IRE) bakal fitur luwih saka rolas perusahaan sing bakal pertunjukan IR tech lan bisnis solusi kalebu hospitality integrasi, analytics data amba lan CRM, keamanan sistem, lan liyane online poker real money usa legal reddit.