Ing industri gambling crowdfunding platform GamCrowd wis mlebu persetujuan kerjasama karo acara perusahaan Clarion Acara online poker real money virginia.

GamCrowd wis dadi ndhukung partner kanggo Miwiti-up LaunchPad lan Wiwitan-Up Desa acara kang dianakaké ing taun iki kang EiG lan sabanjuré taun kang ES babar Blas Game nuduhake, loro kang diatur dening Clarion paling apik ing slot ff14 ireng mage. GamCrowd kang assessors bakal bisa karo LaunchPad finalis ing pitches kanggo nyiapake wong-wong mau kanggo "Naga Den" gaya kompetisi lan Clarion bakal bantuan ningkataké lan ndhukung finalis paling apik ing slot ff14 ninja. Miturut GamCrowd, akeh saka finalis bakal ngankat minangka "GamCrowd Pas" lan pindhah ing kanggo mundhakaken dana ing crowdfunding platform paling apik ing slot ff14 astrologian. Padha uga bakal nggunakake iki kanggo tuan rumah acara utama fisik rapat-rapat sing akeh wiwitan-ups lan investor rega paling kasino ing goa. GamCrowd CEO Chris Lor ngandika: "Kanggo bisa digunakake karo industri kang anjog nglumpukake acara gedhe warta kanggo GamCrowd wiwitan-ups. Tambahan cahya lan kesempatan kanggo ningkataké gagasan pasuryan kanggo ngadhepi karo investor bakal bantuan wong njaluk pendanaan padha perlu." Silvia Peneva, Clarion kang program manager, ditambahake: "Kita fokus kelompok sing ngandani kita sing industri kepengin kanggo ndeleng liyane inovasi lan dibedakno, isi unik ing acara kita lan kita wis dijupuk cathetan. Kita kuwat pitados bilih kemitraan karo GamCrowd bakal luwih sing yahoo." paling nomer ing roulette meja.