Coronavirus quarantines lan wewatesan watesan terus kanggo njupuk toll ing kasino ing Makau. Wilayah kang Game Pengawasan lan Sesambungan Biro on Wednesday ngandika sawijining 41 casino situs kacarita reged revenue saka $655.5 yuta ing Maret, 79.7 nyuda persen saka Maret 2019 paling apik ing slot ff14 astrologian.

Iku ana enem sakcara sasi saka nolak kanggo pasar rega paling kasino ing goa. Bloomberg kacarita sing senajan 80 persen saka wilayah kang tabel game wis dibuka manèh ing Maret ngisor iki unprecedented 15-dina penutupan kasus saka kasino dhawuh dening pamaréntah Macao kanggo alon panyebaran virus, pelanggan padha langka amarga saka 14 dina quarantine periode dhawuh dening pemerintah toko provinsi Guangdong paling nomer ing roulette meja. Analyst saka J. Morgan ngandika quarantine iki "èfèktif padha minangka casino mati-mudhun." Kajaba iku, China — sumber paling gedhé saka VIP lan massa gamblers kanggo Macau — terus sawijining beku ing individu lan klompok visa minangka bagéan saka virus-containment ngukur, Bloomberg kacarita.
Game Pengawasan lan Sesambungan Biro kacarita reged revenue mudhun 60 persen kanggo $3.802 milyar kanggo waktu paling bisa terus ing poker. Awon saka telung sasi februari, nalika revenue ana mudhun 87.8 persen kanggo $387.1 yuta paling bisa ing tangan poker. Ing telung sasi pungkasan saka 2019, sadurunge pandemi njupuk ditahan, nekani kanggo Macao iki kalem dening kumrungsung lan mbantah ing toko Hong Kong wow diszi paling apik ing slot. Telu Las Vegas basis perusahaan game operate kasino ing Makau..