acau operator casino Galaxy Hiburan Group Ltd announced ing Maret sing Philippine game pengatur, Philippine Hiburan lan Game Corp, utawa Pagcor, wis diwenehi lisensi kanggo casino ing Boracay.alaxy Hiburan wis ngandika iku dimaksudaké kanggo mbangun US$500-yuta casino resort ing pulo ing kemitraan karo Luang lan Resorts Donya Corp tambahan AB Luang Pecahan Inc. slot mesin ngeruk mati karcis.