Laporan nyariosaken bilih wutah bakal mbalek kanggo 13,5 persen wutah ing 2013 lan sing ing dhewe bakal comfort kanggo wong-wong karo sembarang lingering kuwatir bab enclave best online poker. Padha tenan mikiraken enclave bakal lagi wae ndhuwur 10 persen wutah ing 2013 minangka sing ngira melorot saka 16 persen kanggo 11 persen best online poker. Analysts wis dissed Macau sapisan liyane karo salah siji analyst revising kang proyeksi kanggo teka 18 sasi app kanggo dhuwit nyata poker. Padha njaga wawasan sing prediksi 15 persen wutah ing 2012 lan ditambahake: "Kita mikir pangarepan wutah ing Macau sing arep ngalami ora adil phase imbuhan – nyopir volatility app kanggo poker karo kanca-kanca. Pagcor presiden lan perwira operasi pangareping Jorge Sarmiento marang Manila Standar sing langkah sing bakal sijine Filipino operator ing "kerugian" dibandhingake kanggo saingan ing wilayah, yaiku Macau, Singapura lan Malaysia app kanggo panganan slot.