apanese politisi Tsukasa Akimoto - daya ing rong kesempatan bubar karo bribery nanging dirilis ing tanggungan minggu pungkasan gegayutan miturut omongane uwong pembayaran saka Cina tenan sing wis kabaripun lobbied ing Jepang kanggo njaluk casino project ana – dianakaké konferensi penet on Friday kanggo protest marang kesucian.r Akimoto wis indicted kanggo dinuga nampa dhuwit saka China-based game tenan 500.com Ltd kang wis ngandika wis seeking hak-hak ing Hokkaido kanggo resor terpadu utawa "IR" minangka kuwi rencana sing dikenal ing Jepang app kanggo online poker karo kanca-kanca.
Penuntut umum pratelan dhuwit iki diwenehi ing pengarepan ndukung app kanggo nemokake supermarket delivery slot. Pak Akimoto ngandika sing iki ora cilik app kanggo pribadi poker karo kanca-kanca. Kang wis dirilis ing februari 12 – kaca iki nduwé bab sasi-lan-a-setengah ing ditahan sawise nyediakake JPY30 yuta (kira-kira US$273,000) ing tanggungan poker wengi ing persediaan 2 carane kanggo tuku ombenan. Aku wis tau diwenehi ndukung kanggo perusahaan tartamtu," Pak Akimoto iki dikutip minangka matur ing kang ana media arahan ing Tokyo, miturut Japanese warta agensi Kyodo.r Akimoto wis kebak – ing rong kapisah indictments – kanggo dinuga nampa kanthi jumlah ongko saka JPY7.6 yuta ing awis lan peparingé liyane saka 500.com Ltd ing 2017 lan 2018 poker wengi ing persediaan 2 imdb.
iku cilik wis diudhek uneg-uneg ing Jepang, karo sawetara saka negara kang musuh legislatif sufyan ombone kang pribadi-sektor katampi kanggo casino lisènsi uga wis sought kanggo pengaruhe tombol pejabat umum. poker wengi ing persediaan 2 free download.