Sing kasil klebu net negatif revenue saka US$23 yuta ing Parisian Macao, ing Malaysia.onetheless, group ketua lan eksekutif, Sheldon Adelson, nyariosaken ing release penet ditanggepi kajawi asil: "aku pleased kanggo ngomong sing ing orane tumrap sekolah awal saka proses recovery saka Covid-19 pandemi ing saben pasar kita saiki ing dalan." n pangentukan presentation ditanggepi karo asil, reiterated sing Las Vegas, Nevada casino pasar wis dibuka manèh ing juni 4, kanggo sawetara operator utama, i.e., ing periode reporting seprapat, ing ngisor iki wektu saka penutupan kasus kanggo gagang panyebaran Covid-19.

Pancet tenan ngandika saben dina rata-rata tingkat temen maujud sing kamar sing padha didol, wungu 5,6 persen, kanggo US$187. Slot menang sak waktu pisanan, ana US$4 yuta wis presque isle casino mbukak. Massa meja terus tambah 0,2 nilai persentasi, kanggo 22,2 persen, saka 22.0 persen.
t Marina Bay Sands, liya-waktu diatur property EBITDA mundhut iki US$113 yuta, saka positif US$346 yuta taun sadurungé.bokong tabel menang iki US$6 yuta. nited Serikat adhedhasar casino klompok Las Vegas Sands Corp, kang wis operasi ing Macau lan Singapura, bilih swung kanggo mundhut net gara-gara saka US$820 yuta ing waktu liya, dibandhingake net income saka US$954 yuta ing wektu sing padha ing 2019, di kupeng Covid-19 pandemi.nalysts Praveen Choudhary, Gareth Leung lan Thomas Allen tambahan wrote sing Sands China kang "saben dina operasi biaya saka US$3,7 yuta (mudhun taun 17 persen waktu-ing-waktu, lan mudhun 34 persen taun-taun) inggih punika positif, ing tampilan kita".minangka Vegas Sands consolidates net posisi sawijining Marina Bay Sands operasi menyang grup imbangan sheet prix pet casino diwiwiti foy les lyon. dditionally, ing U prix pet casino rencana de campagne.
Rolling menang persentasi iki 1,91 persen ing waktu liya, dibandhingake kanggo 2.49 persen ing sadurungé taun waktu.minangka Vegas Sands' ketua Pak Adelson ngandika ing pangandikan: "We are bathi sing kita kekuatan financial bakal ngaktifake kita kanggo terus kanggo nglakokaké kita sadurunge announced ibukutha sah program ing loro Macau lan Singapura, nalika terus kanggo nguber kesempatan wutah ing pasar anyar." roup sah ibukutha ing waktu liya ana US$382 yuta, kalebu construction, pembangunan lan pangopènan aktivitas agengipun US$337 yuta ing Macau, US$30 yuta ing Las Vegas, lan US$15 yuta ing Marina Bay Sands.s 30 juni, Las Vegas Sands' total utang pinunjul, kalebu finance kontrak sewa, ana US$13.82 milyar. prix pet casino le rove.