Genting-account casino cruise ship ing layang ideran trip kanggo offshore waters wis bali kanggo Singapore sawise penumpang dites positif kanggo bukti-bukti Covid-19 infèksi, miturut media lapuran carane kowe njaluk dhuwit ing chumba casino.
#8220;penumpang iki diidentifikasi minangka kontak cerak saka dikonfirmasi cilik ing tanah, lan langsung sepi minangka bagéan saka ing papan kesehatan protokol," dewan ngandika ing statement.wildlife Cruises uga bilih wiwit resumption saka layaran sailing saka Singapore in November, ing Donya Ngimpi prau wis 103 sailings karo luwih saka 130.000 tamu, karo ora Covid-19 kedadosan melu.enting Hong Kong wis berjuang musna di kupeng serem abang ing layaran kapal bisnis di kupeng pandemi.ccording kanggo Genting Hong Kong, pesawat saka tawaran bakal "nggawe stabil ingkang dipun lakokake" kanggo tenan "kanggo hajar kebak-mbiayai rencana bisnis didadekake siji karo diantisipasi recovery pasar minangka Covid-19 watesan ease". carane kowe njaluk kicked metu saka casino.