Ing omni-saluran IRIS platform Platform panyedhiya Mediatech Solutions wis partnered Digitain kanggo integrasi saka sawijining sportsbook produk kanggo Mediatech kang omni-saluran IRIS platform kanggo terrestrial lan online operator gambling diijini ing yahudi. Mediatech operator bakal gain akses kanggo 65 olahraga beda, 7,500 liga lan liwat 3.000 totoan pasar."Digabungake kurban saka IRIS platform lan kita sportsbook punika solusi pokok kanggo cilik bisnis online," komentar Suren Khachatryan, pangareping pejabat eksekutif ing Digitain. "Iku mung minangka cocog kanggo perusahaan gedhe sing arep kanggo outsource sing sportsbook lan lunak pembangunan tim profesional, supaya padha bisa fokus ing marketing, klien disualekno lan penylametan." Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister gambling diijini ing new mexico. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 apa slot micro sd. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki apa megabucks slot mesin. Ing Meister wis dirawuhi saklawasĂ© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara apa sing cocog ing poker disebut. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] apa mega satelit poker turnamen.