Kambi uga mlebu munggah Badhak Operasi, kang bubar relaunched jerman-madhep Mybet account apa mega satelit poker turnamen. Olahraga totoan teknologi supplier Kambi ngrambah "anyar heights' ing waktu pisanan saka 2019, lan mung announced rencana kanggo daya UK bookmaker William Hill kang miwiti ing Swedia kang diatur pasar online casino online bonus ora simpenan usa. Ing Redbet.se domain bakal rauh rebrand minangka WilliamHill.se sawise Hills "mutusaké kanggo nyepetake ngrancang sawijining entri menyang re-diatur swedia pasar." Kambi ngandika berubah situs dhisikan bukak produk kudu kelakon "imminently." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre casino online bonus tanpa Simpenan. Ing ngisor baris perusahaan bakal wis malah luwih padha iku ora kanggo "ngartekno tambah impact saka pajak," kalebu ing Swedia kang bubar diatur pasar online lan Kambi anyar US olahraga totoan operasi casino online ora bonus Simpenan.

On Friday, Kambi kacarita sing revenue sawijining kenek €21m ing telung sasi pungkasan Maret 31, 28% dandan liwat periode pungkasan taun sing padha totoan dhuwur poker s8 e11.