aming investor Imperial Pacific International Holdings Ltd is seeking kanggo mbenake sawijining casino licence persetujuan karo pamaréntah saka Persemakmuran saka Northern Mariana Islands, kalebu ndawakake deadline kanggo miwiti operasi saka permanen sawijining casino ing Saipan, kacarita ing Marianas macem-Macem koran.ut miturut Marianas macem-Macem laporan, Paling Sunshine eksekutif Tandha Coklat wis dikirim layang kanggo CNMI gubernur njaluk extension saka sawetara wates related kanggo construction saka casino resort totoan dhuwur poker s8 e12. Ana ora nglanggar totoan dhuwur poker s5 e10. Kita reviewing persetujuan kanggo ngidini extension lan kanggo alamat uneg-uneg," Pak Torres iki dipetik minangka ngandika.n Wednesday, Imperial Pasifik ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file kanggo Stock Exchange Hong Kong iku wis rampung ditokake saka US$100 yuta worth saka 7,8 persen saben annum cathetan unsecured, amarga 2019, kanggo perusahaan disebut Inventive Star Ltd, kang dadi pemegang saham ngontrol saka Imperial Pasifik. test quel personnage de gambling sekolah es tu.