Komisaris Godfrey ngandika, "Kita wis kuwat banget pasar game ing Teluk Coast sapunika." Walikota Rusty Quave ngandika kanggo supaya akeh taun plans kanggo Royal D'Iberville padha aktif. Ana papat disetujoni casino camping ing D'Iberville ram 2 vs 4 slot.

Desember bukaan saka Abang Pearl Casino weruh page casino resort kanggo mbukak ing D'Iberville lan 12 ing Kidul Mississippi. Ing statement, Poarch Indian Creek Game Authority ngandika iku weruh saka acara ing saindhenging asia Kidul-sing saiki kesempatan investasi lan sawise ngevaluasi sifat iki padha felt iku bakal terus sawijining nilai apa padha arep kanggo berkembang iku saiki utawa arang-arang ing mangsa iku shooting star casino ditutup. Sembarang operator casino panentu kanggo mbangun mati-leladen ing negara Mississippi bakal tundhuk padha casino tax minangka dibutuhake dening kabeh kasino komersial ing negara, lan Poarch Band saka Creek India ora bakal dianggep sembarang beda, ngandika Allen Godfrey, direktur eksekutif saka Mississippi Game Komisi iku shooting star casino mbukak. Panjenenganipun ngandika sing sawise 20 taun nalika D'Iberville tak page sawijining casino "Abang Pearl durung njupuk adoh saka pasar game — iku tansaya iku kanggo sapisanan wiwit 2007." Quave ngandika sing liyane attractions lan fasilitas sing ditambahaké ing Kidul Mississippi luwih apik iku kanggo kabeh casino pasar iku shooting star casino ing mahnomen mbukak. "Kita terus kanggo ngira-ngira pembangunan lan Mississippi Teluk Coast pasar game iku salah siji kita bisa ngupaya kanggo ngetik ing sawetara mangsa wektu, ing statement rampung, miturut Sun Herald iku njupuk kanggo menang craps rigged. Saliyane kanggo lomba trek lan poker game ing Gretna, Florida, Poarch Indian Creek Game wis telung kasino ing Alabama; Creek Casino Wetumpka, Creek Casino Montgomery, lan Angin Creek Casino & Hotel ing Atmore lobster prasmanan grand victoria casino. Royal D'Iberville casino situs D'Iberville, Mississippi wis dituku dening Poarch Band saka Creek India, sing operate kasino ing Alabama lan Florida.