Buku claims Kim laundered tagihan iki liwat Macau kang tanah basis kasino, bisa kanggo sawetara anggota saka regime korea Utara karo kang wis katahan ing tutul, senadyan status minangka pangasingan casino bahan sanitasi semprotan 30ml rega. Sing pratelan saka buku anyar dening Washington Post wartawan Anna Fitfield, sing uga alleges sing Kim digawe urip dening operasi online gambling camping lan laundering dhuwit – sawetara saka iku counterfeit – liwat kasino saka Macau, ngendi kang urip. Ing wektu saka pati, kang Facebook "seneng" klebu garis ing Singapura disebut "bocah-bocah Wadon Bar Kimidori," Vladimir Putin, lan Kim Jong-un imitoija disebut Kim Jong "Um." Minangka putra pambarep saka diktator Kim Jong-il, Kim sepisan groomed kanggo mimpin regime, nanging ambruk metu saka sih ing 2001 nalika piyambakipun dipenjara ing Jepang lan nalika nyoba kanggo riko Disneyland Tokyo nggunakake passport palsu, lan diboyong nyata casino apps dhuwit nyata. Kim iki matèni sawise kang smeared ing pasuryan karo VX syaraf agen ing Kuala Lumpar bandara minangka nyawisake papan pesawat kanggo Macau nyata casino 2-free dhuwit recehan. "Kim Jong-nam kasedhiya informasi kanggo wong-wong mau, biasane patemon kang penanganan ing Singapura utawa Malaysia." Sauntara kuwi, lan IKU spesialis sing claims piyambakipun nyambut damel kanggo Kim nyediakake layanan keamanan kanggo gambling online camping marang Fifield sing boss wis jumlah gedhe saka counterfeit $100 tagihan sing wis diprodhuksi dening pamaréntah korea Utara ing taun 1990-an lan taun 2000-an. Kang panyerang loro padha wadon enom – salah siji saka Vietnam, liyane Indonesia – sing padha ketoke tricked dening miturut omongane uwong korea Utara agen menyang administering syaraf agen, pracaya padha njupuk bagéyan ing prank video bakal siaran ing internet.
Yen bener, Kim kang purported CIA pranala ngeculaké cahya ing sadulure kang motivasi kanggo nindakake eksekusi kang nyata casino app dhuwit nyata. "Kang urip ing dipengini di kupeng gamblers, gangsters lan telik," Ms Fifield nyerat.
Iku pitados piyambakipun isin regime lan ana kang diasingaké ing taun 2003. nyata casino app menang dhuwit nyata. "Kang muncul supaya sawetara pranala kanggo regime ing wektu sing padha minangka urip njaba iku." Nanging Kim ora tetep rampung tetep piyambak ing dipengini boomtown casino new orleans 4132 peters rd. harvey la 70058.