"Kita pitados bilih Pagcor wis ngurutake iki metu ora snoqualmie casino duwe klub tari. Macan Resor presiden Masahiro Terrada ngandika minangka akeh, ngadohi piyambak lan perusahaan saka njupuk melu ing prakara ora slot isih pertukaran telpon. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
Sawise kabeh, iku isih dealing karo panyokro bowo bribery yen buktiaken kanggo duwe kedaden, bisa biaya operator sawijining lisènsi ing negara ora soaring eagle casino ngawula alkohol. Kang kok iku pinter tetep tangan-mati pendekatan, opting kanggo supaya loro agensi dumunung ing regejegan ing dhewe ora soaring eagle casino duwe blumbang. Iku misale jek sing sawise njupuk melu ing salah siji banget akeh kontroversi ing sawetara taun kepungkur, Kazuo Okada lan Macan Resorts sing kemudi cetha saka siji liyane, pungkasanipun kagelar mutusaké sing paling course saka tumindak iku ora tumindak ing kabeh. Macan Resorts ora nggawe cahya saka kahanan, sanadyan, amarga yen BIR ngatur ngemu munggah, iku arep kanggo ngartekno ngowahi revenue pangarepan ing negara kanggo kabeh Pagcor kang idin, kalebu Macan proyek lowongan ing sibaya casino.
Warta saka Macan Resorts' maksud kanggo ora njaluk melu ing prakara nerangake sawetara dina sawise sawijining tiyang sepah perusahaan, Universal Hiburan, wis pungkasanipun disabetake persetujuan karo ing-maneh, mati-maneh partner lokal Robinsons Tanah Corp kanggo berkembang $2 milyar resor-casino project, sawise meh taun saka rembugan sing iki panginten kanggo wis scrapped sethitik liwat sasi kepungkur. Kita lagi metu saka iki," Terrada ngandika, nalika nyekeli metu pangarep-arep sing Pagcor lan idin bakal njaluk padha salaman.