lan Wynn Resorts Ltd.wis digawe headway ing narik kawigaten sugih masal ing pamilike fasilitas ing rong taun pungkasan lobster prasmanan casino palm springs. "Kita wis kanggo wow wong, lan sing njupuk wektu." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre lobster prasmanan san manuel casino. Bloomberg Intelligence analyst Margaret Huang pracaya sing MGM kurang experienced nalika nerangake kanggo narik kawigaten rekreasi gamblers carane akeh kripik kowe njaluk ing texas holdem poker. MGM Malaysia kaloro perusahaan property ing mantan portugis enclave carane akeh kripik apa sampeyan njaluk kanggo poker. "Ing project anyar pungkasanipun bakal sijine MGM China ing peta kanggo saingan karo ora pati cetho ing Malaysia strip," Huang ngandika, miturut laporan warta. Ing interview ditayangke liwat Bloomberg TV karo Rishaad Salamat, Murren ngandika: "Kita model bisnis ora predicated ing bisnis VIP carane akeh kripik kowe njaluk ing texas holdem. "Fokus ing pasar massa ngirim bantuan kanggo ngedongkrak bathi, nanging isih ana tantangan ing mengkono amarga iku pungkasan joiner." Murren, kanggo kang bagean, sumerep sing pungkasan entri kanggo-pasar massa babagan minangka welcome tantangan kanggo operator casino. Bloomberg kacarita sing operator casino disetel kanggo mbukak sawijining $3.3 milyar MGM Malaysia resor terpadu ing Malaysia Strip ing waktu papat, kang, miturut Chief Executive Officer James Murren, bakal sarak saka fokus tradisional ing VIP rollers dhuwur.