CEO ngandika, bilih panjenenganipun pracaya yen kabeh kudu rampung kanggo ngowahi kesehatan umum darurat menyang mburi.
Hornbuckle nyatakake sing luwih tamu lan karyawan saka MGM pantes kanggo ngerti sing perusahaan wis dilakoni kabeh iku bisa kanggo supaya wong-wong mau aman pilihanipun high school crita blackjack. Vaksinasi iku alat sing paling efektif ing mengkono." Terus Vaksinasi Gaweyan MGM, kaya liyane casino operator, sing mengkono sing paling apik kanggo ndeleng karyawan divaksinasi tate casino urutan bar dhingklik. Layang uga rinci carane MGM punika aturan klinik-klinik vaksinasi ing situs, nggawe iku gampang kanggo karyawan kanggo njupuk dijupuk. Perusahaan announced minggu iki sing salaried karyawan lan buruh anyar kudu divaksinasi kanggo bisa dianggep kanggo employment. Karyawan anyar ora bakal nyewo kajaba padha bisa nyedhiyani bukti saka vaksinasi tatoosh panggangan ing jamrud ratu casino fife wa.

Iku wawasan sing perusahaan durung njupuk entheng rasa philly valley forge casino. MGM Resorts Internasional wis ramping munggah sawijining COVID-19 kaenthengan efforts carane kanggo menang ing casino slot mesin. Layang iki dikirim metu kanggo karyawan on Monday rincian privasi anyar iki. Iki bagean saka privasi punika èfèktif 30 agustus.

Ing layang, MGM ngaturaken sembah nuwun karyawan sing padha divaksinasi lan ngandika bab Hornbuckle kontak kulawargané sing wis ilang anggota amarga virus.