Sawise mabur ing VIP player saka Singapura lan menehi wong$2m ($1.4 m) kanggo gamble, Lintang Gold Coast casino saiki suing wong kanggo$43.2 m.

Wong Yew Choy kacarita wis ilang jumlah ing casino kang tabel pungkasan taun nanging padudon claims gambling punika conto kothong jeksa agung bisa ngetokake. Panjenenganipun pracaya Australia casino digawe kasalahan sak baccarat game lan minangka asil ora kudu mbayar, minangka kacarita dening Straits Times gambling uga dikenal minangka. Tuntutan hukum, diajukake dening casino kang tiyang sepah perusahaan, Star Hiburan Group, wis kacarita kanggo dadi paling gedhé casino utang cilik tau diajukake ing Singapura gambling punika conto kothong jeksa agung bisa ngetokake brainly. Mbelo kang cilik, Wong ngandika ana diundang dening marketing wakil saka Star lan ana nggunakake jet pribadi lan A$2m ing "lucky dhuwit."Casino alleges kang dijaluk mriksa cashing fasilitas kanggo jumlah saka$40m, kang disetujoni lan mengko tambah dening liyane$10m inang wadon donya poker demo. By 7 September, kang wis ilang$43.2 m, miturut casino, nanging kang mriksa gumregah lan Star Gold Coast wiwit tindakan legal marang Wong ing Singapura High Pengadilan pungkasan sasi. Wong musuhan iki mesthi acara, ngandika ana A$40m fasilitas kredit kanggo njupuk kripik, kang mengko wungu kanggo$50m inang wadon saka donya poker demo. Kang ngandika kesalahane padha digawe dening baccarat bakul, kang claims padha ngakeni ing nulis dening casino kang Chief Operating Officer..