Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

OPAP nolak kanggo break metu kapisah nomer anyar produk online cats topi lan liyane lawa slot mesin. Totoan produk padha munggah 6.2% kanggo €419.8 m, mimpin dening OPAP inti Stihima produk, kang ana munggah 7.8% kanggo €406.3 m.
Yunani kang ekonomi uga ing tatters nanging search totoan tenan OPAP dikirim sawijining waktu consecutive kapitu saka wutah revenue sak Q1 2015. OPAP CEO Kamil Ziegler perusahaan ngandika wis tontonan "asil dandan sing pinunjul" ing loro tokoh financial lan operasi efisiensi senadyan "molah malih lingkungan." OPAP kang angka game babagan kacarita revenue munggah 2.8% kanggo €585.8 m cats topi lan lawa slot. Ing Kino produk iki munggah 1.2% kanggo €506.3 m, sawijining positif page waktu wiwit ngeruk karcis padha ngenalaken cats topi lan lawa slot mesin.

Joker game tansaya luwih saka siji-waktu kanggo €56.2 m cats topi lan lawa mesin slot video. Kanggo telung sasi pisanan saka taun, OPAP sales wungu 15.8% kanggo €1.12 b, nalika revenue game reged sawise punter payouts wungu 11.3% kanggo €356.3 m metodo legge del terzo roulette.
Nitya ora petunjuk saka megalomania, Ziegler ngumumaké yen OPAP wis "liwat wektu lan karo konsistensi andel saka yunani ekonomi lan masyarakat." OPAP bisa dadi siji kontributor paling gedhé kanggo Yunani tax revenue, nanging ngelingi negara bangsa kang ekonomi, Ziegler uga pengin kanggo brag babagan mergo ing mangsa.