Pak Ijo iku kanggo ngetik pasar italia sawise sarujuk kanggo ndarbeni fellow online operator MyBet Italia apa iki blackjack ointment begalan. Stockholm-kadhaptar casino online announced sing takeover wis sarujuk , karo menehi hasil saiki tundhuk persetujuan saka italia game pengatur AAMS apa vaksinasi slot ora kasedhiya. Pak Ijo kang casino online wis samesthine kanggo miwiti ing Italia ing waktu liya saka 2015, karo eksekutif sawijining Mikael Pawlo kasebut kesempatan kanggo ngetik pasar anyar minangka alesan kanggo disualekno. Pawlo ditambahake: "Iku strategi group kanggo tumindak operasi ing sawetara diatur pasar lan usaha kanggo nambah portofolio kang nuduhake revenue saka diatur pasar kanggo wujud tingkat liwat sabanjuré sawetara taun casino les sables d kuning les lencana. "Nalika iki bakal entail murah resiko lan luwih kesempatan marketing, iku uga bakal tegese sing licence biaya bakal beda-beda miturut menyang pasar." Disualekno bakal dibiayai liwat ana aset awis lan investor wis informed sing iku bakal ora appreciably impact ing perusahaan likuiditas casino les sables d'olonne poker. MyBet Italia manajemen, sing kaleksanan manajemen tuku-metu saka perusahaan saka jerman perusahaan tiyang sepah ing September taun pungkasan, bakal tetep karo tenan. casino les sablettes la seyne.