Andrei Siomlea Komersial Direktur kanggo Kuping Platform ngandika: "We are remen kanggo nggawa kita siji-mandeg-toko kanggo isi menyang GrooveGaming, sing wis digawe akèh saka gangguan karo sawetara gedhe tawaran liwat saperangan pungkasan taun. Kuping uga njupuk menyang akun sing GrooveGaming wis dikenali minangka salah siji saka '10 Teknologi Paling apik Panyedhiya Solusi 2020' dening IndustryEra, kuwat nuduhake yen aggregator teknologi pembangunan kang ngakeni ora mung ing iGaming industri, nanging uga saka njaba iku cats topi lan lawa slot menang. Kajaba iku, ing Kuping Platform uga fokus ing game distribusi minangka casino aggregator metodo pari e dispari roulette. Aggregator GrooveGaming wis tetep semangat mili karo durung liyane isi menehi hasil taun iki, wektu iki panggolekan Kuping Platform 140 plus portofolio saka isi game dhateng sing wis pikantuk platform metodo numeri pieni roulette online.
GrooveGaming punika aggregator saka pilihan kanggo host saka industri amba jeneng kalebu EveryMatrix, iGP, Digitain, GoBet, ProgressPlay, Hub88, QTech, Die, Quickfire, Max Hiburan lan BetConstruct, diantara liyane, karo Gadhing Casino kajaba paling anyar kanggo dipun tampi menyang adiluhung iki grup pungkasan sasi. GrooveGaming wis ngartekno thukul sawijining ngarsane ing saindhenging rong taun pungkasan tengen tombol global pasar lan penting diatur yuridiksi liwat kekancan karo utama online gambling operator. Iki liyane wayahe penting kanggo Kuping kita lelampahan dhateng ing tataran global." Yahale Meltzer, COO ing GrooveGaming ngandika: "Kita partners isi sing penting kanggo kita efforts kanggo njaga ngirimke sawetara saka paling apik ing donya game lan game pengalaman, akeh banget fitting karo kita ambisi kanggo dadi salah siji saka paling gedhé casino isi aggregators ing pasar." "Kita duwe kathah kamar liyane kanggo golek cara tambahan kanggo kolaborasi karo Kuping Platform lan tim kita kabeh sing kasengsem kanggo njelajah luwih bisnis dalan ing bali saka dhisikan iki alliance.".
Perusahaan iki uga nawakake lengkap game platform dicocogake kanggo syarat saka yuridiksi donya metodo matematico saben vincere alla roulette. Dadi paling anyar ing gethek anyar perjanjian mlebu menyang supaya adoh ing taun iki, kemitraan anyar bakal weruh Kuping Platform isi integrasi karo GrooveGaming platform metodo migliore saben vincere alla roulette.