Ing interview anyar karo Yahoo Finance, Adelson—wong sing digawe milyar mati saka gambling—mekso sing kaya saben fantasi olahraga, poker ora serebral nguber, lan paling mesthi, iku ora game saka skill. Nanging sing ora nggawe poker game saka skill." Mesthi, komentar kaya iki—utamané wiwit iku teka saka Adelson, staunch online poker mungsuh—bakal nyekel ire saka masyarakat poker, sawetara kang wis dijupuk kanggo pitakonan pengusaha intelligence bets10 poker nas l oynan r. Bisa piyantun nggetak lan bisa piyantun nyeleh bets luwih saka piyantun liya?Ya betsafe casino 50 giliran free.
"Hey Sheldon Adelson, waz munggah?Poker iku skill game betsafe casino ora bonus simpenan. Ayo kang muter HU [Sirah Nganti] 4 2 yuta saben," Rast tweeted casino paling apik ing natchez ms.
"Sheldon Adelson bisa dadi bodho paling gedhe ing planet," poker pro Jason Mercier tweeted. Pemain Pro Brian Rast tindak langkah luwih casino paling apik ing new mexico.
Sheldon Adelson, salah siji saka wong paling sugeh ing donya, wis kicked munggah durung liyane poker kontrovèrsi karo kang paling anyar anti-poker komentar.