Alam bébas Kulon-tema game disetel ing Lembah Kasugihan Denmark, 12 januari, 2017 – Magnet Game wis menehi pemain kasempatan kanggo pindhah kanggo emas tanpa perlu kanggo njaluk tangan sing reged, thanks kanggo Rush Emas – Valley saka Kasugihan dijupuk panas casino apk mod. Inovatif slot panyedhiya release paling anyar nawakake sange alam Bébas Kulon-tema game ngrampungake karo sangang aptly dirancang reels lan loro jackpots maju. Dirancang kanggo bisa seamlessly ing desktop lan seluler, pemain bisa gain entri kanggo loro kapisah bonus games dening cocog salah siji telung 'Emas Digger' utawa telung 'Emas Canyon simbol dijupuk panas casino slot app. Pemain cukup bejo kanggo cocog kabeh telung sing banjur nyerahke kasempatan kanggo sieve kanggo ndhuwur hadiah, utawa numpak runaway kréta kanggo jackpot kamulyan, gumantung kang bonus babak padha mlebu dijupuk panas casino slot freebies. Thomas Nielsen, sirah saka game lisènsi ing Magnet Game, ngandika: "Kita lagi tansah looking kanggo kurban pemain seger lan seneng-seneng slot kanggo muter, lan sing apa kita wis ngrambah karo Rush Emas. "Pemain saiki bisa pindhah kanggo emas saka comfort saka ngarep dhewe utawa malah ing go, ngerti sing jackpots maju rauh bisa ngganti sing urip ing salawas-lawase. "Dhuwur kualitas grafis lan swara sing tansah ing ngarep saka pikiran kita nalika panggolekan bebarengan gagasan anyar lan Gold Rush bisa kita paling apik durung." Magnet kang slot portofolio saiki kalebu judhul kayata Viking, Candy Raya, Lelangan Dina, lan Papan Mutiara, karo game liyane macem kanggo bakal dibukak mengko ing 2017.
Supplier sadurunge diwatesi dhewe kanggo dot negara lisensi kasebut, kalebu sawijining native denmark siji, Inggris, lan Belgia iku sandia casino mbukak bengi. Nanging saiki wis dibukak munggah kanggo liyane diatur yuridiksi ing Eropah, njalari kesempatan kanggo wutah iku sandia casino mbukak sapunika.

Magnet bakal ing ÈS ing London sasi sabanjuré lan bisa ditemokaké ing ngadeg N6-210 iku sandia casino mbukak ing natal. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre iku sandia casino mbukak durung.