Ing Macau, ewu pedunung lokal gabung karo turis saka sak donya ing ana ing wayah sore kanggo ngrameke Taun Anyar Chinese dening braving pedhot-pedhot udan kanggo nonton khusus arakan nampilaken 688 pemain lan 14 pelampung.
Miturut laporan saka search radio lan televisi broadcaster Teledifusao De Macau, Arakan Kanggo Ngerayakno Taun Jago kluruk iki diatur dening Pamaréntah Macau Kantor Pariwisata ing kemitraan karo Macau Civic Lan Municipal Affairs Biro, Macau Biro Olahraga lan Macau Budaya Biro Affairs lan weruh 688 pemain lan 14 pelampung lelungan 1.3 mil bebarengan Avenue Dr Sun Yat-Sen saka Macau Science Center kanggo Macau Menara 1111 s casino center ing. "Kita bakal terus kanggo nambah ukuran saka acara Macau wis supaya minangka kanggo narik kawigaten luwih macem basa manca lan kita uga ngarep-arep ana bakal luwih partisipasi umum kanggo acara kaya iki," Helena De Senna Fernandes, Direktur kanggo Pamaréntah Macau Kantor Pariwisata, kabaripun marang wong-wong nglumpuk kanggo miwiti arakan. Teledifusao De Macau kacarita sing Fernandes ngumumaké yen dheweke ngarep-arep kanggo nguripake mantan portugis enclave menyang "a pusat pariwisata donya lan luang" nalika ana hajat, kang uga nampa dhukungan saka China National Tourism Administrasi, padha dibunderaké mati karo gedhe tampilan mercon liwat Sai Van Lake. "Aku ana sethitik kuwatir bab udan amarga anak-anakku," siji unnamed bystander marang Teledifusao De Macau, kang ditambahake sing pejabat kutha wis dilakokno bis anter jemput layanan sing diijini penonton saka watara kutha kanggo nggawe cara sing kanggo arakan auto for free 1130 s. casino ing tengah #170 lv nv 89104. "Aku pengin ana kere utawa tarp kanggo nutupi kita." Perayaan menapa malih klebu konser nampilaken search pemain Ari, Alan Tse, Viviana Lo lan C AllStar bebarengan karo Hong Kong basis saperangan Fred lan Joyce Cheng nalika kabeh hubungan iki siaran urip ing buta layar tengen kutha uga tengen donya kalebu Amerika Serikat, Australia, Singapura lan Kanada liwat TVB TV Satelit 1130 s casino center ing.

"Iki pisanan ing Macau," unnamed liyane penonton marang Teledifusao De Macau 75 000 poker ngeruk mati. "Atmosfer banget nengsemake lan aku wanted kanggo ndeleng carane Macau mengeti Cina Taun Anyar." Teledifusao De Macau kacarita sing Pamaréntah Macau Kantor Pariwisata bakal nyekeli kapindho arakan on Saturday ngrampungake karo padha uploaded saka pemain sing wis dijadwal kanggo mbukak ing siji mil saka Rua Norte Apa Patane kanggo Iao Hon Pasar Park. 74 biara arakan casino nsw.