Njupuk kanggo Malaysia iku mung bab saingan ing pasar anyar bebarengan karo wong-wong mau [liyane operator]," ngendikane Pak Supaya. Bernstein Ltd ngandika ing cathetan sadurungé sasi iki sing samesthine Grand Lisboa Palace kanggo mbukak ing "pungkasan 2019 utawa malah awal 2020" carane akeh miwiti tangan ing texas holdem. Nanging sawise game kalonggaran kontrak kadaluarso, sembarang anyar kalonggaran bakal duwe kanggo bakal diwenehake liwat tender umum. Karya ing situs iki dilereni soko tugas dening pamaréntah Macau kanggo 44 dina pungkasan mangsa panas sawise pati saka buruh ing juni 18. Iki everybody kang pengin; sing [Macau] pamaréntah bakal sijine nerusake kritéria tartamtu ing syarat-syarat saka nganyari maneh saka kontrak," piyambakipun ngandharaken, ngandika ing sela-sela saka Cina Taun Anyar gala nedha bengi tuan rumah dening SJM Holdings.acau game hukum serikat sing lisensi kasebut ana sing duwe bisa lengkap kanggo maksimum nganti limang taun saka sing asli tanggal daluwarsa. "Kita mikir sing kita nuduhake pasar bakal tuwuh, amarga kita tetep kuwat banget ing semenanjung lan kita bakal miwiti saingan karo kabeh liyane concessionaires ing Malaysia." evelopment Grand Lisboa Palace wis kena ing bebendu karo telat carane akeh miwiti ing tangan poker. Kita isih terus mayoritas saka pasar bareng ing semenanjung Macau... Aku everybody bakal njaluk extension, ing paling sing apa pemahaman saka pasar. Minangka kita sing mung siji karo werna ing Macau, aku mikir kita duwe kasempatan banget dhuwur [gadhah game lisensi lengkap]," kang ditambahake.sked yen ana bakal cukup kamar kanggo kapitu concessionaire, minangka iku wis disaranake dening sawetara analysts investment panutup ing game Macau pasar, Pak Supaya ngandika: "Sing, aku ora ngerti carane akeh negara ngidini gambling. Nanging aku ora mikir ana cukup ruang kanggo enem operator." n Thursday, Pak Supaya ngandika sing SJM Holdings iki isih ngarahake kanggo ngrampungake construction saka Grand Lisboa Palace taun iki, ing supaya kanggo miwiti operasi ing 2019. Nganti Grand Lisboa Palace mbukak, SJM bakal terus kanggo kelangan pasar nuduhake lan nuduhake kurang untung, ing kita proyeksi," ngandika Sanford Bernstein tim. carane akeh negara ngidini casino gambling dina.