Distrik hakim pengadilan wis takon Kredit Suisse Group AG kanggo mbayar $287.5 yuta ing kerusakan kanggo affiliate saka Highland Capital Management, minangka bagéan saka dawa digambar nerbitake saka kontrak cilik. Hakim takon bank kanggo mbayar babagan $211.9 yuta ing kerusakan lan restitution lan $75.6 yuta ing prejudgment kapentingan ing kerusakan alam bébas wungu casino nomer telpon. Kerusakan sing related kanggo acara kang Zurich basis bank ketemu wis digunakake inflated ujian kanggo gawe uwong yakin affiliate saka Highland Capital Management ing taun 2007 kanggo refinance Nevada resor masyarakat, kang sought Bab 11 bankruptcy taun mengko alam bébas ruby casino ora bonus simpenan. Texas hakim ketemu ing desember Kredit Suisse wis fraudulently katarik investor kanggo bali $540 yuta silihan kanggo Lake Las Vegas resor, mung duwe nyilih cepet gawan rotamint mesin slot for sale. Highland Capital Management lan Kredit ora bisa ngrambah kanggo komentar. rotiri gratuite tanpa depunere putri casino.