Portillo nyatakake Boulder Stasiun wis sante akèh sukses amarga hard karya sijine ing dening karyawan lan saiki iku wektu tengen kanggo karyawan kanggo menehi ganti rugi nyedhaki lan nyedhiyani kanggo kulawargané nalika kanggo njupuk insurance blackjack.

Bali ing juli 2014, karyawan ing tribally diduweni lan Stasiun dilakokno, Graton Resort & Casino ing Rohnert Park, California padha tanggung jawab kanggo ratifying page uni kontrak nalika kanggo njupuk blackjack insurance. National Pegawe Hubungan Papan wis conducted rahasia-kertu suoro pemilu sak minggu pisanan September lan tak respon apik minangka 532 metu saka 576 karyawan milih, karo 355 pilihan ing sih saka kang dituduhake dening Culinary Search uni lan 177 pilihan marang uni nalika kanggo mungkasi ngengingi ing blackjack. Kita dateng iki ndadekke mburi kanggo perusahaan terrorism kampanye waged dening uni marang kita sing iki adhedhasar cidra sing U. Maria Portillo, pegawe saka Tebing Stasiun casino nyatakake uni kontrak ngidini karyawan kanggo duwe padha bayaran, proyek keamanan, pensiun lan apik kesehatan plans nalika kanggo mungkasi ing blackjack. Ing statement ditemokaké ing LVRJ, Richard Haskins, presiden saka Stasiun Kasino ngandika: "Nalika kita wagol karo proses kang uni conducted ing Tebing Stasiun kampanye pemilu lan karo asil pemilu, kita nampa iku, lan bakal gawe marem kita tansah legal kanggo nyang-nyangan ing apik iman, karo kepinginan tulus kanggo nggayuh persetujuan carane akeh slot ora chip biru casino duwe.