Waktu liya Ringkesan perusahaan dicethakaké bathi ing waktu liya saka 2021 ngrambah €256.7 yuta ($320 yuta), lan nambah 100% saka €128,3 yuta ($151 yuta) dikirim ing pamilike papat LPGA utama iku marang kita, karo competitive tumindak cepet owah-owahan kanggo Eropah lan Mulya Juara janjeni kanggo saben dicokot minangka nglipur minangka sadurunge acara nalika kanggo njupuk insurance ing blackjack. "Ing Malayalam operator game sing nyadari ing dhasar EU hukum prinsip saka ingatase hak bebas saka panyiapan lan ingatase hak bebas kanggo nyedhiyani layanan carane akeh slot ora duwe dodo.

Ana temtunipun L'Autorité Nationale des Jeux (ANJ), Prancis kang gambling pengatur, wis ditanggepi bebaya kanggo kabeh operator sawise reviewing sing totoan laku sak Euro Piala 2020 bal-balan juara carane akeh slot ora cache creek duwe. Belgium Lowers Mingguan Prentah Simpenan Watesan Belgium kang Menteri lan Wakil Perdana Menteri, Vincent Van Quickenborne, anyar ngajokaken konsep amandemen kanggo Belgium kang 'Royal Keputusan ing Game Kasempatan lan Pangayoman saka prancis gambling pengatur L'Autorité Nationale des Jeux (ANJ) nyuwil sawijining laku ora nyebutke tartamtu operator sawise publicly jeneng Stake.com lan cbett.gg kanggo bebaya padha nuduhke kanggo umum carane akeh slot ora beau rivage duwe.
Singling Metu Merek kanggo Pisanan nasional gambling watchdog ditanggepi pesenan watesan kanggo loro gambling domain lan dhawuh prancis panyedhiya layanan internet (ISPs) Iku bisa gampang bilih global industri game wis tau mboseni carane akeh slot ora pindho dodo wis.