Prodhuk iki bakal overseen dening negara federal bank, Caixa Econômica Federal (CEF), salah siji langsung utawa liwat kalonggaran dianugerahi kanggo pihak katelu operator standar app layanan rencana slot. Nanging, pemerintah wis supaya adoh ana ora pratondo sing iku niat kanggo nemtokke IP - utawa pembayaran-blok operator internasional standar casino craps tabel ukuran.
Nalika akeh saka spesifik wis durung bisa ditemtokake, eGaming Review kacarita sing regime anyar uga bakal aplikasi kanggo online wagering lan sing Presiden Dilma Rousseff iki samesthine kanggo sarujuk aturan ing minggu teka.eGR dipetik agung Luiz Feliepe Maia saka Sao Paolo tenan Oliveriea Ramos, Maia e Advogados Associados minangka ngandika ing rencana dituduhake "game changer" kanggo Brazil gambling lingkungan standar jumlah saka poker kripik. Maia ngandika pamaréntah bakal nyoba kanggo bolster sawijining domestik pasar online dening subjecting pemain lan afiliasi ora sah operator kanggo dendo nganti £40k san manuel casino prasmanan ana. Minangka kalima ing donya negara paling gedhé dening populasi, Brazil paus putih saka Amérika Kidul pasar kanggo gambling online operator san manuel casino prasmanan ana. Ing dawa pungkasan, Brazil katon disetel kanggo pungkasanipun kuoso legal olahraga totoan san manuel casino prasmanan dina. Mung formulir legal gambling saiki dileksanakake ing Brazil sing lotteries, horseracing lan manggon poker turnamen ndhuwur miwiti tangan texas holdem.