Denmark pemerintah plans kanggo introduce kontribusi khusus kanggo olahraga jaran racing saka 8% saka turnover saka bets ing denmark jaran balapan yen padha mbukak munggah jaran, asu, lan doro racing ing loro online lan tanah basis saluran ndhuwur miwiti tangan texas holdem. Denmark parlemen on Friday diadopsi konsep tumindak sawise EC kang telung sasi maneh ing negara kang konsep hukum kadaluwarsa ndhuwur sepuluh paling apik casino online.

IGaming Bisnis kacarita sing EC marang sawijining anthukan menyang denmark pemerintah rencana kanggo liberalize sawijining bingo lan horseracing pasar ndhuwur star casino proyek lowongan. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre ndhuwur sepuluh paling apik ing tangan poker. Denmark Online Gambling Association CEO Morten Ronde tampi liberalisasi saka Denmark online bingo lan horseracing pasar, matur sing padha wis onomatopia kanggo iki wiwit 2012 gold rush casino ora bonus simpenan kode.

"Kita aran sing aturan anyar bakal nggawa luwih inovasi lan wutah industri," Ronde ngandika Ing Denmark kang konsep tumindak, pribadi operator saiki bakal diijini kanggo aplikasi kanggo lisensi kanggo kurban online bingo kanggo pemain gold river star casino online.