Ing Norfolk Island Game Authority (NIGA) bakal mati dening Pemerintah Australia, sawise laporan ketemu iku dadi "lagi wae sregep" lan mboten saguh kanggo cekap kangge ketemu sawijining responsibilities minangka pengatur. Ing laporan, digawa metu liwat rong sasi dening tenan audit Centium Group ing instruction saka Mentri Australia Wilayah Paul Fletcher, ketemu pengatur kanggo dadi "ngluwihi pangentasan", karo uneg-uneg kalebu transparan, oversight lan konflik kapentingan. Laporan maos: "Ing panguwasa lan mantan administration wis luwih ngangap bab mundhakaken revenue saka game lisensi saka gadhah gati amarga kanggo sawijining fungsi peraturan. "Disaranake sing iku ora terus kanggo operate ing sawijining wangun saiki." NIGA, adhedhasar cilik islet saka Norfolk Island ing Samudra Pasifik, iki kang diudani saka sawijining daya kanggo grant gambling lisensi kanggo internasional operator in April, sawise uneg-uneg padha wungu liwat sawijining 2015 lisènsi saka BetHQ, operator karo kacarita pranala menyang kontrovèrsial online betting exchange CITIbet. Uga disorot minangka jeksa agung bisa ngetokake ing laporan ana konflik kapentingan njedhul saka NIGA Direktur kang cak-ing-hukum saka pulo kang mantan Kepala Menteri lan Menteri Pariwisata, Industri lan Pembangunan rotamint mesin slot for sale.
Terakhir kang potensial pengaruh ing audit internal iki ucapan minangka indikator tombol NIGA kang ora kang pas kanggo tujuan, nalika kasunyatan sing hubungan iki ora ngumumaké ing sembarang tataran mbuktekaken liyane pucuk ing NIGA coffin. Senator Fiona Nash dikonfirmasi pamaréntah kang kaputusan kanggo nutup NIGA mudhun rotiri gratuite tanpa depunere putri casino. Dheweke ngandika: "Gambling ing Australia kasebut kanthi teliti, kudu diatur kanggo mesthekake integritas kita olahraga lan kanggo nglindhungi konsumen daptar tugas slot marvel puzzle quest.
"Centium laporan digawe iku cetha sanget bilih panguwasa ngluwihi pangentasan lan sing masalah iki ora bisa satisfactorily mantun. "Akibaté, aku tanggung manteb ing ati sing nutup panguwasa iku ing bab hak apa." Operator dilisensi dening NIGA bakal duwe nganti 31 Maret kanggo ngamanake lisensi karo liyane yuridiksi. sinau carane kanggo muter poker gampang.