Pamindhahan wis intended kanggo narik kawigaten generasi enom saka gamblers, sing wis ketemu kanggo gamble kurang ing sih saka liyane casino kurban kaya klub bengi arundel pabrik casino covid vaksin. Direktur eksekutif saka Association saka Game Manufaktur Peralatan Marcus Prater ngandika sing dadi-disebut "basis skill" mesin slot sing temenan kanggo mréntahaké kanggo millennials sing kathah kanggo skip liwat tradisional mesin amarga padha ndeleng wong-wong mau minangka lawas-gaya arundel pabrik mall casino restoran. Sawijining pucuk ana ing juli, nalika dikirim $18,1 yuta ing reged gambling bathi. Christopher Moyer, juru wicoro kanggo Amérika Game Association, ngandika ana bukti-bukti sing nyaranke kuwi game bakal luwih gawe ketagihan saka saiki mesin arundel pabrik casino slot mesin. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.
New Jersey uga wis basis skill game hukum ing panggonan kekaisaran casino london sugih kode.