Ing sawijining paling anyar komersial alliance, Spanyol-based online casino game developer Telung Cherry wis partnered karo spesialis panyedhiya B2B layanan kanggo iGaming industri, Dotworkers.
Ing menehi hasil, kang nambah sawijining ngarsane ing Amérika Latin pasar, Valencian studio kang isi bakal strategis integrasi menyang saben casino platform nggantosi, saéngga kanggo "cepet lan aman" tekan ditambahi pirsawan. Kesempatan anyar: Ngomentari ing collaboration ing perusahaan release penet, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Telung Cherry, Juan Antonio Galindo, ngandika padha "pleased" kanggo netepake kemitraan anyar karo Dotworkers wonder 4 jackpots slot mesin. CEO digawe cathetan saka "cepet banget" proses integrasi lan "banget adi" komunikasi, kang wis "difasilitasi karya." Panjenenganipun ngandika padha pracaya yen platform bakal kurban mau "kesempatan anyar" ing Amérika Latin pasar lan padha ngarep-arep iku bakal dadi "titik wiwitan saka hubungan long bebarengan." Bebarengan ono gunane alliance, menehi hasil bakal ngidini Dotworkers kanggo luwih netepake sawijining portofolio lan nyedhiyani pemain karo warna lan dhuwur-kualitas slot thanks kanggo tim bakat ing Telung Cherry, kang goal iku kanggo kurban "sinergi antarane program lan graphic design" sing unmatched.
Kanggo sawijining bagean, Dotworkers' Chief Executive Officer, Patricio Broerse ngandika padha "pleased" kanggo dadi bagéan saka aliansi anyar karo Telung Cherry wonder 4 slot online free. Penjelasan sing "union bakal mbukak kesempatan anyar" ing Amerika Latin, ngembangaken sawijining Suite saka Game lan nyediakake karo "wutah luwih" ing pasar wonder 4 slot mesin menang.
CEO ditambahaké... "Kita ora arep kanggo sampah kabeh opsi kita bakal duwe, bebener iki sing kita duwe pangarepan dhuwur karo project anyar iki lan kita bakal nindakake kabeh bisa kanggo nggawe iku sukses." Tunggal dasi-up: Sadurungé sasi iki, spanyol slot pangembang bubar inked B2B kemitraan karo internasional game lan FinTech perusahaan, Tunggal, nggawe sawijining macem slot video portofolio, kalebu ndhuwur game kayata Joker kang Raya, Gula Edhan, Mega Chef, lan release paling anyar Rebel Donya, kasedhiya kanggo klien diadegaké account kai thai spa monte casino. New video slot: Sauntara kuwi, Telung Cherry kang paling anyar tumitah, Dwarf Ngurmati, uga bubar tindak manggon kaiji siji poker pitik bab 381. Ing fantasi-tema video online slot diputer ing 5 rol, 3 saurutan kothak karo 25 tetep paylines lan disetel ing legendaris tambang ing tanah dwarves ngendi runic prasasti lan watu buta saubengé kothak dhewe kai thai monte casino spa.
Mobile optimized, game nerangake lengkap karo Wilds, Bonus Simbol, Giliran Ekstra, Pindho utawa apa-Apa fitur, lan, gumantung ing hak ukum, Tuku fitur sing enggal njupuk pemain kanggo Ekstra Giliran babak, kudu padha pengin kanggo nglakoni. roulette game casino aturan.