Didegaké ing taun 1999 lan kadhaptar ing Pasar Utama saka London Stock Exchange, Playtech wis luwih saka 5,000 karyawan ing 17 negara daptar tugas slot marvel puzzle quest. Iku pelopor saka Omni-saluran gambling kang, liwat Playtech SIJI, nawakake operator lan pelanggan sing, rapi, kapan, ing ngendi wae pengalaman tengen sembarang produk, saluran wae (online, seluler, toko) lan sembarang piranti nggunakake akun siji lan siji wallet sinau carane kanggo muter poker gampang.
Solusi bakal nyambung luwih saka 100 kasino ing limang negara, panutup kira-kira 3,500 elektronik mesin game lan luwih saka 150 tabel game sinau carane kanggo muter poker langkah dening langkah. Oleg Jurtšenko, pejabat alexa pangareping saka Olympic Entertainment Group ngandika: "We are looking nerusake kanggo njupuk kauntungan saka lengkap Neon dening operasi sistem antarane kabeh kita operasi internasional carane kanggo sinau kanggo muter poker. OEG uga bakal nampa Neon-anjog pasar fungsi kanggo ndhukung AML lan GDPR mesin slot.
Bisnis sawijining intelligence-mimpin gambling lunak aturan kalebu casino, manggon casino, bingo, poker lan olahraga totoan. Kita mandhiri kabeh anjog sistem lan milih Playtech amarga saka pangerten sing kita syarat, arsitektur modern lan kekarepan kanggo ngganti Neon kanggo kita kabutuhan." Martin Sykes, Ngatur Direktur, IGS, ngandika: "Kita wis makarya rapet karo tim Olympic kanggo akèh taun lan katon nerusake kanggo ngrampungke muter metu lan ngaktifake Neon premium fungsi carane kanggo sinau kanggo muter poker online. Olympic iku salah siji saka paling sukses ing donya, inovatif lan operator profesional lan kita are bangga banget kanggo wis milih minangka klompok long-term partner strategis." Implementasine wis ditindakake lan amarga kanggo completion ing 2018 casino heist optional terusan tandha pitakonan.

B2C sawijining fokus aturan ditetepake lan akeh online CFDs broker, operasi account pasar.com casino heist patroli rute ora bisa digunakake. Playtech punika gambling industri kang anjog software lan layanan supplier lan partners karo akeh saka donya kang anjog diatur online, toko lan operator seluler, tanah adhedhasar casino kelompok, pamaréntah disponsori èntitas kayata lotteries, lan entrants anyar bukaan operasi ing mentas-diatur pasar. OEG punika panyedhiya anjog saka game layanan ing negara-Negara Baltik (Estonia, Latvia lan Lithuania) lan makaryakke kasino ing Slowakia, Italia lan Malta.