Ing jam saka bill kang wacana pungkasan oktober, kampanye iki dibukak kanggo umum referendum ing hukum anyar. Swiss pemerintah ngeyel ISP-watesan perlu kanggo nglindhungi konsumen, pertempuran penipuan lan dhuwit-laundering, lan njogo bathi saka Swiss kasino, kang saiki bakal sah kanggo operate online gambling istimewa nalika bakal tesco delivery slot kanggo natal dadi kasedhiya. Nétral Net tengen globe bisa ing throes mati carane akeh ram slot imac. Basa prancis Swiss warta situs Le Temps ngandika kampanye kanggo repeal hukum wis "alarmist" lan nyariosaken iku wis "discredited" dhewe saka awal. Koalisi saka Partai Demokratik Free lan sayuran Ijo muda liga padha gabungan dening nétral net penasehat ukum lan kelompok thik sipil kanggo cepet ngumpulake 60,000 tetandan needed kanggo meksa milih carane akeh ram slot ora mac pro wis. Nanging Swiss penet wis umumé hailed asil saka referendum minangka kamenangan kanggo pangertèn umum carane akeh ram slot aku duwe. "Kanthi nggunakake sumber daya financial saka manca gambling camping kang wanted kanggo operate ing Swiss tanpa contributing kanggo masyarakat umum apik, hukum kang mungsuh kompromi sing kabeh kampanye," iku wrote, minangka dijarwakake dening swissinfo.ch carane kanggo mbukak kunci rasukan tiyang istri slot eso. Nanging mungsuh saka bill wis disaranake iku jumlah kanggo protectionism, pointing metu sing, padha Swiss anggota EU, iku bakal ilegal kanggo beku operator Eropah metu saka pasar carane kanggo mbukak kunci anyar panginten slot disko elysium.

Sadurunge Sunday, Luzian Franzini, co-presiden saka sayuran Ijo Liga Youth, marang Prancis kang AFP sing hukum nyetel "banget mbebayani perintis" lan ngandika saka "longkangan generasi" antarane legislatif lan enom pamilih carane kanggo mbukak kunci mutasi slot witcher 3.