Kita operate jaringan warta, isi lan iklan kanggo operator, suppliers, panyedhiya layanan lan afiliasi kanggo ningkataké account, produk lan layanan liwat warta portal kayata SBC Warta, SBC Amérika, CasinoBeats, Olahraga Njero, Affiliate Njero, InsiderSport lan SBC Majalah carane kanggo sinau kanggo muter poker.
Iku salah siji saka Eropah kang gedhe tujuan." Totoan ing Olahraga wis ngrambah liwat 50% ing taun ing taun wutah wiwit sawijining bukak ing 2016 lan saiki nengsemake delegasi saka luwih saka 60 negara, karo isi ngarahke ing tantangan lan kesempatan ing pasar kabeh sak donya casino heist optional terusan worth iku. Totoan ing Olahraga wis gelaran ing Olympia London wiwit 2017 – lan pusat konferensi sepisan maneh ajang kanggo siap metu Totoan ing Olahraga 2019 (17-20 September) – nanging SBC wis dikenali sing ajang anyar dibutuhake kanggo nggampangake expansion luwih diantisipasi ing 2020 minangka sukses acara taun iki wis katon ing Totoan ing Olahraga sik njongko kapasitas ing London. Pindhah uga bakal weruh Olahraga Totoan Hall of Fame Upacara pindhah menyang Barcelona, ngendi pionir ing industri sing dikenali kanggo sing kontribusi kanggo bisnis olahraga totoan.
Martin Lycka, Direktur Peraturan Urusane, GVC Group ngandika: "Spanyol banget macem gambling pasar karo amba internasional mréntahaké, kang ndadekake Barcelona becik inang kutha kanggo taun sabanjuré Totoan ing Olahraga konferensi. Kita duwe 50 staff adhedhasar ing kita London, Manchester, lan Poznan kantor. Wengis konferensi isi bakal dadi vastly tambah area pameran ngendi operator bisa tetep gaul karo produk anyar pembangunan lan inovasi ing totoan, casino lan pembayaran sektor casino heist optional tandha pitakonan. Acara kita kalebu 'Totoan ing Olahraga' ing Olympia London, 'Totoan ing Olahraga Amérika' ing New York, 'Totoan ing bal-Balan' ing Stamford Bridge, CasinoBeats Summit, SBC Anugrah, Olahraga Totoan Hall of Fame, Sponsor Forum, London Bayi ing ES babar Blas Game, Olahraga Njero London, Olahraga Njero New York, lan nomer acara liyane lan ing saindhenging Eropah lan AMERIKA serikat casino heist patrick mcreary cut.

Kabeh unsur tombol sing wis digawe Totoan ing Olahraga kudu-rawuh acara kanggo ewu tombol kepentingan industri saben taun isih bakal saiki ing Barcelona casino heist optional orane katrangan metu.