Miturut Suen, Adelson digawe nelpon kanggo Mayoritas House Pimpinan ing wektu, Tom wektu Tundha, takon marang kanggo mblokir congressional résolusi kanggo nglawan Chinese nawarake online poker real money florida.
Las Vegas juries wis kaping pindho mrentah ing sih saka Suen ing cilik, senadyan lack saka kertas kontrak antarane pihak loro free online poker ora simpenan. Ing 15 taun kepungkur, LVS wis dadi pemain dominan ing Macau casino industri lan digawe milyar, karo sawetara 66 persen saka bathi sawijining teka saka mantan portugis koloni free online poker ora ana dhuwit. Suen claims sing ing taun 2001, kang difasilitasi rapat-rapat antarane LVS lan pengaruh pejabat pamaréntah Cina ing supaya kanggo ngamanake perusahaan Macau lisènsi. Dershowitz bakal regejegan LVS' hukuman kanggo mbayar Suen $100 yuta-plus finder kang ragad sing Suen ngandika iku duwe utang kanggo greasing gembong saka casino buta kang ngleboke menyang Macau pasar. LVS, nanging, sing nolak Suen efforts mimpin kanggo amal sawijining lisènsi lan sing iku "iya sakbenere apa-apa" kanggo luwih perusahaan prospek ing wilayah. Senadyan iki, perusahaan ana kanggo mbayar wong-wong substansial jumlah sadurunge kang pamilih kanggo sue. LVS wis nyewo kondhang awit saking saénipun Harvard University profesor hukum lan courtroom celebrity juruwilujeng Alan Dershowitz teka kanggo ngluwari ing long-mlaku perang pengadilan. Ing bali, ngandika Suen, kang ana $5 yuta, plus loro persen saka Sands Macau revenue game, kudu kang nepangaken ngaktifake lisènsi lan construction saka project. Adelson claims telpon wis "nul pengaruh ing prakara" lan sing pamaréntah Cina ora ngganggu proses perizinan ing kabeh free online poker bebarengan tanpa registrasi.