apanese game konglomerat Universal Hiburan Corp ngandika iku wis suing tenan disambung kanggo sawijining pangadeg lan mantan ketua Kazuo Okada ing Tokyo Pangadilan Distrik ing Jepang kanggo JPY100 yuta (US$890,684) emas ireng casino hobbs new mexico. Alesan punika miturut omongane uwong gagal salah siji saka Pak Okada kang pribadi dianakaké perusahaan – Aruze Game Amérika Inc, edo casino slot mesin lan elektronik game tabel – kanggo mbayar fees lisènsi paten ngandika bakal duwe utang kanggo Universal Hiburan.niversal ditambahaké sing uga pratelan kanggo dinuga dibayar fees paten, diselidiki iku wis dhawuh "diverifikasi sing Aruze Game Amérika wis terus kanggo nggunakake perusahaan-dianakaké paten tanpa ijin, lan sing ana dhuwur banget kamungkinan sing iku manufaktur lan sade produk sing nggunakake paten".r Okada iki dilereni soko tugas lan banjur ngusir saka Universal Hiburan papan ing juni nunggu diselidiki menyang panyokro bowo saka misappropriation dening wong saka sawetara saka sawijining dana emas ireng casino jennings nomer telpon. Ing sasi padha metu sing Pak Okada uga wis dropped minangka ketua saka Hong Kong-kadhaptar entitas disebut Okada Holdings Ltd emas ireng casino hobbs nm. Perusahaan kabaripun ngemu 67.9-saham persen ing Universal Hiburan.n September 15, Universal Hiburan ngandika ing Jasdaq key ana "ora basis ing kasunyatan" kanggo pratelan kabaripun digawe dening Pak Okada ing Tokyo konferensi penet bilih piyambakipun wis "reinstalled" minangka salah siji wakil utawa direktur Okada Holdings, lan wis "lawfully nuntut" sing Universal Hiburan rapat lan srengenge katon padhang patemon shareholders'. raging bull casino mlebu.