PI kacarita revenue saka kira-kira US$22.9 yuta kanggo waktu katelu saka 2018, mudhun dening 7.1 persen saka sadurunge-taun periode, dampak dening kurangé populasi ing dodolan ing wilayah Asia-Pasifik. Kita antisipasi menang tambahan bisnis, utamané ing Asia pasar amarga nomer ngrancang casino lowongan lan ekspansi ing wilayah," GPI nyatakake ing ana sawijining pakaryan babagan penyimpanan file raging bull casino mlebu. "Tambah utamané amarga kanggo pembayaran digawe kanggo BrainChip Holdings Ltd lan Xuvi LLC kanggo nampa tondo tartamtu ing global kita lisènsi lan pembangunan perjanjian," tenan nyatakake raging bull casino kode promo ora simpenan. "Nanging, ana tansah kahanan sing durung mesthi lingkungan wektu saka casino lowongan lan nomer saka tabel kanggo bakal allotted kanggo saben casino anyar, kang bakal impact loro jumlah revenue kita kenal lan ing wektu saka pangenalan revenue." PI ngandika riset lan pangembangan expenses kanggo telung sasi rampung September 30 tambah dening US$0.6 yuta, utawa 176.9 persen dibandhingake kanggo periode sing padha ing 2017 raging bull casino reviews 2021. Nanging, iku bakal dadi sawetara kwartal sadurunge kita bali menyang ditrima tingkat kinerja lan untung." PI announced ing agustus sing Gregory Gronau wis mundur saka posisi kang minangka perusahaan eksekutif raging bull casino mlebu ing.