Game iku scavenger goleki/orienteering gaya game sing ngidini pemain kanggo ngumpulake Bitcoins saka macem-macem lokasi dening ngrampungke seri tantangan, utawa retrieving Bitcoins setor ing lurung-lurung dening game gawe casino heist patroli rute ora bisa digunakake.

Velazquez ngarep-arep kanggo njaluk cache saka Bitcoins saka investor lan Bitcoin pedagang sing ngengkel ing narik kawigaten luwih Bitcoin kedhaftar kanggo toko sing casino heist optional terusan salah. Gamboa marang penet sing pamuter nyerahke marang $5 tip aruba marriott resort & stellaris casino review. Poker Pamuter Godhong $300k ing Bali saka Mendhoan Iku misale jek siji liwat exuberant profesional pamuter poker wanted kanggo njaluk ahead saka Coinding, lan nggawe scavenger goleki dhewe, sawise padha kiwa $300k ing bali saka mendhoan sawise menang ngusungi ing awis game ing Cosmopolitan Hotel and Casino Las Vegas. Gamboa banjur ndamel kanggo Bellagio ngendi hotel melek weruh tas ing jog mburi mobil lan alerted driver sing dipindhah ing dhateng jog ngarep mikir iku tas coklat.
Gamboa wis wiwit wis diganjar dening perusahaan sawise padha dijenengi wong Cabbie Taun, marang wong $1,000 ganjaran lan tamparan-up nedha bengi kanggo loro aruba marriott resort & stellaris casino reviews. Iku ora dingerteni apa poker pamuter wis, utawa bakal, menehi Gamboa rada gedhe tip saiki padha dadi reacquainted karo sing ngusungi.

Virtual goleki bandha bakal kasedhiya ing loro iOS lan Android platform, lan bakal katon minangka resiko banget kurang kesempatan kanggo nangani virtual itungan kanggo wektu banget pisanan. Poker pamuter, Mauro Velazquez, wis mutusaké kanggo nggunakake online poker winnings kanggo nggawe Bitcoin scavenger goleki gaya game disebut Coinding aruba marriott resort & stellaris casino expedia. "Aku ora nunggu kanggo sembarang jenis bali.