Afrika industri Game ngembangaken ing jangkah ing bawana, karo nggawa tantangan lan kesempatan memper. Minangka anjog arsitek saka lisènsi regime kang saiki kang replicated ing saindhenging donya, Robin ndadekke kanggo Amba Afrika kasugihan saka kawruh karo regards kanggo Alderney lisènsi regime, strategi bisnis, peraturan sesambetan lan rancangan, lan tingkat dhuwur manajemen konsultasi. Le Prevost wektu karo Alderney Gambling, ukum tansaya dadi paling gedhé offshore pusat kanggo eGambling layanan global online casino that gives 120 free spins. Hailed minangka temonan ing angger-angger eGambling aturan lan asring dianggep dening aturan minangka pathokan tengen globe, ana luwih conto saka Alderney framework kanggo njupuk tombol learnings saka casino ing papan ratu elizabeth. September 15, 2016 – Hong Kong – Afrika Kidul Kasenengan mundak akeh minangka Amba Afrika 2016 pratandha Robin Le Prevost kanggo sawijining wis nyengsemaken dhaftar pamicara casino ing pantai ing biloxi ms.
Njupuk panggonan 24 – 26 oktober 2016 ing Abad Kutha Pusat Konferensi lan Hotel ing Cape Town, Afrika Kidul, Amba Afrika 2016 nawakake platform unik kanggo pameran, pengunjung, tombol operator industri, partners, suppliers, lan dprd kanggo congregate ing gaweyan kanggo bandha ing akeh lan voracious konsumen dikarepake dipameraken ing bawana Afrika casino ing amérika sisih niagara falls. Gabung Pak Le Prevost ing pamicara dhaftar, sawetara saka pemimpin penting lan influencers ing industri Game kalebu Craig Venter, CEO saka ClickaBet, Geordin Gunung-Lewis, DA Shadow Mentri kanggo DTI, Andrew Dagnall, CEO saka Bettorlogic ing UK, Edward Lalumbe, COO saka Gauteng Gambling Papan, Alan Pedley, Principal Konsultan ing Governance Associates ing Australia lan Gail Petrie, Managing Director saka Turfsport casino ing lawas nogales ting.

Supaya kanggo industri kanggo dadi sukses, komersial kabutuhan online operator kudu omah-omah lan rapet interlink karo tanggung jawab lan pepek angger-angger, kang mbutuhake tingkat dhuwur saka inter-peraturan kerjasama casino ing auto 17 ny. Riko www.bigafricasummit.com kanggo peruse tau dhaptar akeh pemimpin lan pamicara casino ing oklahoma texas wewatesan.