Jerry Brown ngidini Lor Garpu Rancheria Mono India kanggo mindhah nerusake karo ngrancang $350 yuta project cedhak utama ting negara lan kutha Madera, bab 25 mil lor Fresno.305-hektar situs game, kang ana disetujoni liwat langka federal proses bab nontribal tanah kang dijupuk menyang dateng, wis gantos dening saingan suku legal poker camping ing nevada. Ing sisih Lor Garpu kompak karo California isih perlu disetujoni saka U. Iya ora ndeleng apa potensial liyane Indian game tawaran kanggo perusahaan legal poker camping ing pennsylvania.

Sawise saklawasé a decade saka debat, tengah California Indian casino project digawe dening Stasiun Kasino dipindhah langkah nyedhaki minggu pungkasan menyang nyata aktivitas pembangunan geant casino montceau les tambang pet. Stasiun Kasino wis salah siji saka game page industri pembangunan tawaran karo California taler India nalika perusahaan dibukak Thunder Valley cedhak Sacramento, Calif., kanggo Auburn Suku ing taun 2003 geant casino mende livraison domicile. Stasiun Kasino mlebu sing menehi hasil karo suku ing taun 2003 kanggo bantuan finance, berkembang lan ngatur project. Project wis samesthine kanggo nggunakke bab 60 hektar saka situs.
Construction dhisikan bakal ora kalebu hotel geant casino mende avenue de lodeve. Project wis samesthine kanggo mbukak ing November. A bill mlebu dening Gov geant casino mende odysseum drive. Manajemen kontrak kadaluwarsa ing 2010.