Totoan exchange Betfair wis dicethakaké tujuan konco sing buta gurita sing 'sengaja' tak terdampar ing sibuk London persimpangan sadurungé iki minggu geant casino mende odysseum drive. Gurita punika lintang ingkang saka Betfair anyar 'Iki Muter' kampanye marketing, kang dibukak minggu iki ing urutan kanggo nggawe roso kesengsem sadurunge sabanjuré minggu kang kickoff ing 2014 FIFA Piala Donya ing Brazil m resort casino nomer telpon. Anyar titik TV (viewable ing ngisor iki) fitur gurita muter (lan whupping) papat Asia ping-pong pemain bebarengan, amarga ping-pong nyata ayu game m spa resort casino henderson. Betfair account direktur Mark Ody marang Drum sing idea konco titik iki kanggo "pindhah adoh saka industri dobel" dening ngarahke ing pemanggih sing Betfair kang "inovatif produk kurban kita pelanggan soko babar blas unik." Iki pendekatan unik wis intended kanggo mréntahaké kanggo "anyar kabèh rekreasi pirsawan ing Piala Donya." Iklan lan followups sing bakal mbalek metu liwat panas sing brainchild saka WCRS agensi lan bakal fitur akeh banget ing ITV kang Brazil bal-balan jangkoan. Cara mudhun miturut, Sportingbet Australia wis dijupuk luwih senggur pendekatan kanggo indelibly stamping account sawijining ing pikiran bal-balan bettors. Perusahaan wis ketemu cara anyar kabèh kanggo planggaran pitchman Shane Warne, sing sadurunge wis ngalami piyambak kang berhasil karo 50 paintballs lan dadi pinaringan menowo karo nggegirisi jotosan, sikil lan dhengkul saka wadon kickboxer. Ing paling anyar titik (viewable ing ngisor iki), mantan jangkrik gedhe Warne preps kanggo pesisir Rio dening gagah kanggo duwe sawetara kosmetik karya rampung m spa resort casino prasmanan. Perpetually youthful Warne wis dawa wis ing subyek saka nip-lan-nylempitake gosip, nanging kang tanggung munggah ngarep bab iki paling anyar karya kang wus rampung 'babak bali ora lady luck casino duwe blumbang.
Ing ijol-ijolan kanggo mompa munggah kang wingking karo ditanem – ing Warne kembar, minangka Shane nuduhake kanggo wong – wong mau- Warne tak Sportingbet kanggo nyumbang $5k kanggo Shane Warne Madegé ora kickapoo casino duwe blackjack. Nanging apa kita njaluk kanggo gadhah kanggo nonton iki?Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.