hotel anyar ing Macau Nelayan Malaysia siap nanging durung mbukak kanggo umum amarga iku kurang lengkap pemerintah lisènsi, ngandika David Chow Kam Fai (digambarke), perwira operasi pangareping saka casino tenan layanan Macau Legenda Pembangunan Ltd, ngandika on Saturday m spa resort casino prasmanan. Perusahaan ndarbeni waterside koleksi saka fasilitas wektu luang.acau Legenda on Saturday tuan rumah upacara kanggo tandha completion saka star-papat Harbourview Hotel ing Fisherman kang Warf ora lady luck casino duwe blumbang. Hotel wis ora game fasilitas nanging disambungake liwat skywalks kanggo Babil Casino.acau Legenda ora duwe game Macau licence ing tengen dhewe, nanging tinimbang makaryakke ing Babil Kasino ing Macau Nelayan Malaysia lan sang prabu Pringon kang Palace Casino ing toko Landmark Macau hotel ing Macau semenanjung ing SJM Holdings Ltd lisensi.r Chow on Saturday ngandika hotel anyar wis samesthine kanggo bakal operasional ing desember ora kickapoo casino duwe blackjack. Iku fitur 444 kamar lan suites. Nelayan Malaysia wis salah siji hotel, 72-kamar Rocks Hotel.ccording lapuran media, sak ana kang upacara, Pak Chow ditambahaké sing Macau Legenda wis diselehake ing Babil Casino 35 tambahan tabel game iku bubar ditampa saka pamaréntah Macau ora kingston ontario duwe casino.

Tabel bakal pungkasanipun bakal digunakake kanggo premium massa game operasi, miturut laporan.acau Katrangan kang laporan interim 2014, diajukake ing September 10, ngandika yen minangka 30 juni taun iki, Babil Casino wis 19 tabel game – kabeh kanggo pasar massa – lan 120 mesin slot sing padha ing tanggal sing "sementara ora ing operasi".r Chow ana uga sing dicethakaké plans kanggo nginstal elektronik game hall ing salah siji saka bangunan sing ana ing Macau Nelayan Malaysia. ora kickapoo casino duwe craps.