ESSA, wakil awak kanggo diatur olahraga totoan operator, kanggo melu ing 18 sasi project ngarahke ing ketaman match-mbenakake ing olahraga ora kevin costner dhewe casino.

Kick Angkara Metu saka Olahraga (KCOOS) rencana iki disetujoni ngisor iki Dewan Eropah bid sukses kanggo Komisi Eropah nelpon kanggo usulan-usulan ing "terpadu anyar mekanisme kanggo kerjasama antarane umum lan pribadi aktor kanggo ngenali olahraga totoan risiko". Ana pirang-pirang kepentingan liyane melu ing project kalebu Interpol, Komite Olimpiade Internasional lan Inggris lan perancis panguwasa peraturan ora kroger duwe poker kripik. Khalid Ali, sekretaris umum saka ESSA, ngandika: "Ing project tandha milestone penting ing pembangunan saka efektif lan tumata internasional collaboration antarane kepentingan tombol sing ana maksud ing nyopir kriminal metu saka olahraga casino paling cedhak kanggo door county.
"Tanggung jawab diatur totoan operator arep apa-apa liya saka olahraga kanggo bakal bebas saka penipuan lan bakal nindakake punapa mawon kita bisa kanggo bantuan kanggo entuk sing." Sak KCOOS patemon ing Brussels, kepentingan sinaoni cara kang praktis sumber daya sing bisa digunakake kanggo aid ing project, kalebu pangembangan handbook ing laku apik casino paling cedhak kanggo dothan alabama. Akeh acara bakal dianakaké global kanggo njelajah beda legislative model lan pribadi kang menehi hasil karo match mbenakake, kayata pamuter pendidikan lan ijol-ijolan informasi. casino paling cedhak kanggo dickinson north dakota.